Project Description

Andaç Haznedaroğlu ile Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi

1 – 2 Şubat 2020’de Independent Workshops’ta!

Çektiği bir çok başarılı dizi ve sinema filmleri ile tanınan, sektörün öne çıkan yönetmenlerinden Andaç Haznedaroğlu 16 saat boyunca rol/parça çalışmaları, metin analizi ve kamera önü uygulamalarının yapılacağı atölyeyi 1 ve 2 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirecek. Sahne ve kamera oyunculuğu arasında fark var mıdır? Kamera karşısında nasıl durulur? Auditonlarda ne yapılmalı? Bütün bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz ve sadece oyuncu adaylarının değil, oyuncuların da çok şey öğreneceği bu atölyeyi kaçırmayın!

Atölye Detayları

Kamera Önü Atölyesi

Atölye Ne kadar Sürecek?

8+8 saat olmak üzre toplamda 16 Saat sürecektir.

Atölye Tarihleri

1 – 2 Şubat 2020, Cumartesi ve Pazar 11:00 – 19:00 arası gerçekleşecektir.

Kontenjan sınırı var mı?

Bu atölyenin kontenjanı 15 kişi ile sınırlıdır.

Bu atölye ücretli mi?

Evet. Andaç Haznederoğlu ile Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi ücretli bir atölyedir. Ücret ve detaylı bilgi için Kayıt Ol‘ a tıklayın, formu doldurun, ya da direk bizimle iletişime geçin.

Andaç Haznedaroğlu Kimdir?

16 Eylül 1970, Ankara doğumlu. Anadolu Üniversitesi Tiyatro Ana Bilim Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Daha sonra aynı üniversitede dramaturji masterı yaptı. Yazmış olduğu altı film senaryosu bulunmaktadır. Bunlardan; yazdığı ilk kısa film olan “OĞUL” un yönetmenliğini 2013’de yaptı. Film 2015’de Cannes Short Film Corner’da yer aldı. Yurt dışında GITIS – The Russian University of Theatre Arts – GITIS – Гитис oyuncu yönetmenliği kurslarına katıldı. İstanbul Bilgi Üniversite’sinde ve Yeditepe Üniversite’sinde “Directing for Talent” dersleri verdi. 20 yılı aşan deneyimini kendi prodüksiyon şirketi olan “Andac Film Productions” çatısı altında topladı. 2016 senesinde ilk filmi Her Şey Aşktan’ı çekti. İkinci filmi olan Misafir’in yönetmen ve yapımcılığını üstlendi. Üçüncü film Acı Tatlı Ekşi BKM film yapımcılığında gerçekleşti. İstanbul Bilgi Üniversitesinde Oyuncu Yönetimi dersleri vermeye devam etmektedir.

Eğitim

Kamera Önü

1987-1991 Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat
1991-1995 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Ana Bilim Dalı Oyunculuk Bölümü
1992 Moscow GITIS Oyuncu Yönetmenliği Workshop
1995-1996 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dramaturji Master Programı
1998 Seattle – APLS İngilizce Yabancı Dil Kursu
2012 Michelle Danner Golden Box Oyuncu Yönetmenliği Workshop
2012-2013 Yeditepe Üniversitesi, Öğretim Görevlisi (Oyuncu Yönetmenliği)
2013 İstanbul Film Akademisi Öktem Başol ile Uygulamalı Senaryo Atölyesi
2013-2014 İstanbul Film Akademi, Öğretim Görevlisi (Oyuncu Yönetmenliği)
2014 İstanbul Film Akademisi Pınar Bulut’la Senaryo Yazma Teknikleri
2014-2015 Bilgi Üniversitesi, Sinema Tv Bölümü, Öğretim Görevlisi (Oyuncu Yönetmenliği)

Yönetmen Filmografisi

Acı Tatlı Ekşi – 2017 …. Sinema Filmi
Misafir – 2017 (Sinema Filmi)
Her Şey Aşktan – 2015 (Sinema Filmi)
Araf Zamanı – 2012 (TV Dizisi, 11 Bölüm)
Gün Akşam Oldu – 2011 (TV Dizisi)
Samanyolu – 2010 – TV Dizisi (39 Bölüm)
Dudaktan Kalbe 2. Sezon – 2008 (TV Dizisi)
Dudaktan Kalbe 1. Sezon – 2007 (TV Dizisi)
Gülpare – 2006 (TV Dizisi)
Çalınan Ceset – 2004 (TV Filmi)
Haziran Gecesi – 2004 TV Dizisi (72 Bölüm)
Çınaraltı – 2003 (TV Dizisi)
A.G.A – 2003 (TV Dizisi)
Hayat Bağları – 2000 TV Dizisi (80 Bölüm)
Dadı – 2000 (TV Dizisi)

Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler

Oğul (My Son) – 2015 …. Kurmaca
3. Boğaziçi Film Festivali, Ulusal Kısa Kurmaca Film Yarışması, Finalist. 2015

27. Ankara Uluslararası Film Festivali, Ulusal Kısa Kategorisi, Finalist. 2016
10. İkinci El Kısa Film Festivali, Gösterim. 2016

Senarist Filmografisi

Misafir – 2015 (Sinema Filmi)
Her Şey Aşktan – 2015 (Sinema Filmi)

Diğer Filmografisi

Deli Yürek – 1999 …. Oyuncu (TV Dizisi)
Deli Yürek – 1999 …. Yardımcı Yönetmen (TV Dizisi)
Sıcak Saatler – 1998 …. Yardımcı Yönetmen (TV Dizisi)
Yasemince – 1997 …. Yardımcı Yönetmen (TV Dizisi)
Melek Apartmanı – 1995 …. Yardımcı Yönetmen (TV Dizisi)

Kayıt Ol

Atölye Detayları

Atölye Ne kadar Sürecek?

8+8 saat olmak üzre toplamda 16 Saat sürecektir.

Atölye Tarihleri

1 – 2 Şubat 2020, Cumartesi ve Pazar 11:00 – 19:00 arası gerçekleşecektir.

Kontenjan sınırı var mı?

Bu atölyenin kontenjanı 15 kişi ile sınırlıdır.

Bu atölye ücretli mi?

Evet. Andaç Haznederoğlu ile Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi ücretli bir atölyedir. Ücret ve detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

Kayıt Ol

Katılım Şartları

Bu atölyede ön katılım şartı aranmamaktadır.

Atölye’ye katılmak için lütfen ‘Kayıt Ol’a tıklayın, formu doldurun.

Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçin.

Kayıt Ol

Atölyelerimiz hakkında bilgi almak için formu doldurmanız yeterli.

Hayalindeki role kavuşmak için hayalindeki eğitimi almalısın!